Si želite delati v uspešnem podjetju, z 60-letno tradicijo na področju obdelave kovin in strojegradnje ? Smo eden vodilnih proizvajalcev in dobaviteljev strojev ter transportno skladiščne opreme za gumarsko, avtomobilsko, kemijsko ter ostale veje industrije. Ne odlašajte s prijavo in pošljite vlogo za odprto delovno mesto KLJUČAVNIČAR - LIČAR.

Preberite več ...

Iščete zaposlitev za nedoločen čas ? Vas zanima obdelava kovin in strojegradnja ? Želite delati v uspešnem podjetju, kjer bo vaš doprinos prepoznan ? Ne odlašajte s prijavo in pošljite vlogo za odprto delovno mesto: KLJUČAVNIČAR.

Preberite več ...

KOVINAR, Novo mesto, d.o.o. je podjetje z več kot 60-letno tradicijo na področju obdelave kovin in dodelave proizvodov. Z vztrajnostjo, trudom in trdim delom smo postopoma nadgrajevali svojo primarno dejavnost, nabirali novo znanje in širili proizvodnjo. Naš trud se je obrestoval in danes je podjetje prepoznavno kot eden vodilnih proizvajalcev in dobaviteljev strojev ter transportno skladiščne opreme za gumarsko, avtomobilsko, kemijsko ter ostale veje industrije.

V uspešen kolektiv vabimo novega sodelavca (m/ž), za zasedbo odprtega delovnega mesta: Vzdrževalec – električar.

Preberite več ...

Si želite spremembe in napredka v vaši karieri ? Vas navdušuje strojegradnja in obdelava kovin ? Če se v opisanem prepoznate, vas vabimo, da postanete del našega uspešnega tima v tehničnem sektorju. Odprto imamo delovno mesto Projektni vodja – tehnolog.

Preberite več ...