Si želite delati v uspešnem podjetju, z 70-letno tradicijo na področju obdelave kovin in strojegradnje ? Smo eden vodilnih proizvajalcev in dobaviteljev strojev ter transportno skladiščne opreme za gumarsko, avtomobilsko, kemijsko ter ostale veje industrije. Ne odlašajte s prijavo in pošljite vlogo za odprto delovno mesto KLJUČAVNIČAR - LIČAR.

Preberite več ...

Iščete zaposlitev za nedoločen čas ? Vas zanima obdelava kovin in strojegradnja ? Želite delati v uspešnem podjetju, kjer bo vaš doprinos prepoznan ? Ne odlašajte s prijavo in pošljite vlogo za odprto delovno mesto: KLJUČAVNIČAR.

Preberite več ...

Pridružite se kreativnemu in v tehnične rešitve usmerjenemu timu našega tehničnega sektorja ! Delamo na velikih, inovativnih in strateških projektih. Ste predani strojnik in si želite spremembe v svoji karieri ? Vabimo vas, da oddate prijavo na prosto delovno mesto KONSTRUKTER.

Preberite več ...

Si želite spremembe in napredka v vaši karieri ? Vas navdušuje strojegradnja in obdelava kovin ? Če se v opisanem prepoznate, vas vabimo, da postanete del našega uspešnega tima v tehničnem sektorju. Odprto imamo delovno mesto Projektni vodja – tehnolog.

Preberite več ...